Betaal je ook servicekosten aan de kassa van World of Dinos?

Nee, aan de kassa betaal je geen servicekosten. Toch raden wij je aan om je tickets in de voorverkoop te kopen om zeker te zijn van je toegangstickets. Voor meer info verwijzen wij je graag naar onze Tickets & Info pagina op de website.

Is er een speciale toegangsprijs voor minder valide?

Ja, minder valide kunnen World of Dinos bezoeken tegen het tarief voor kinderen en 65-plussers.

Is er een garderobe bij World of Dinos?

Nee, er is tijdens ons evenement geen ruimte waar je jassen of tassen kan opbergen.

Is World of Dinos ook per trein te bereiken?

Jazeker, de Brabanthallen zijn zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer. Na aankomst met de trein op Station ‘s-Hertogenbosch dien je nog wel een klein stukje te lopen. Vanaf Station ‘s-Hertogenbosch is het ongeveer 15 minuten lopen naar de Brabanthallen – Hal 1.

Waar kan ik parkeren?

Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch beschikt over ruim 4.000 parkeerplaatsen. Voor het parkeren hanteert Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch een tarief van €8,00. Het is alleen mogelijk om met pin te betalen.

Op het parkeerterrein nabij ingang A en de Centrale entree bevinden zich de invalidenparkeerplaatsen. Ook voor invaliden wordt het geldende parkeertarief gehanteerd.

Wat kost parkeren bij Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch?

Het parkeertarief bedraagt €8,00. Het is alleen mogelijk om met pin te betalen.

Zijn er ook tickets aan de kassa verkrijgbaar?

Ja, de kassa is van 21 december 2019 t/m 5 januari 2020 dagelijks geopend. Wij raden alle bezoekers aan om tickets reeds in de voorverkoop te kopen, om teleurstelling te voorkomen.

Doordeweeks Weekend
Volwassene € 17,50 € 19,50
Kinderen en 65+ € 15,00 € 17,00

 

LET OP! Aan de kassa is het alleen mogelijk om met pin te betalen!

Is het mogelijk om World of Dinos met een rolstoel of kinderwagen te bezoeken?

Jazeker, alle paden van ons evenement zijn zowel met een rolstoel als een kinderwagen goed te bereiken.

Ik heb een ticket met een tijdslot. Hoe werkt dat?

Deze tijdsloten dienen als aankomsttijden en betekenen niet dat je World of Dinos na de genoemde tijd dient te verlaten. Dit is wel het geval wanneer je voor het laatste tijdslot van de dag kiest.

Mag ik tijdens mijn bezoek aan World of Dinos fotograferen?

Dat mag! Vergeet het niet te delen via social media. Volg ons op Facebook, Instagram en Snapchat!

Is het toegestaan meegebrachte voedselwaren te nuttigen?

Nee, het is niet toegestaan om eigen consumpties te nuttigen. World of Dinos biedt in samenwerking met de Brabanthallen een plek om binnen het evenement voedselwaren te kopen en te nuttigen.

Hoe lang duurt een bezoek aan World of Dinos?

Gemiddeld duurt een bezoek 1,5 uur. Natuurlijk is het altijd mogelijk om langer te blijven en te spelen in de kidszone of een bezoek te brengen aan onze dino shop.

Kunnen de tickets omgeruild worden voor een andere dag?

Mocht je onverhoopt niet op de aangekochte dag kunnen komen raden wij je aan om vooraf aan je bezoek contact op te nemen met Eventim via 0900-1353 (45cpm). Achteraf je tickets omruilen voor een andere dag is helaas niet mogelijk.

Vanaf welke leeftijd is het geschikt om World of Dinos te bezoeken?

De expo is vanaf een leeftijd van 3 jaar goed te bezoeken. Onze hal is donker en voorzien van omgevingsgeluiden, wat natuurlijk erg spannend kan zijn! Met begeleiding vanuit de ouders is het een geweldige ervaring voor jong en oud! Het is ook mogelijk met jongere kinderen de expo te bezoeken, zij mogen gratis naar binnen. Daarbij is het aan de begeleiders zelf om in te schatten of het verstandig is de expo te bezoeken met kinderen onder de 3 jaar.