Betaal je ook servicekosten aan de kassa van World of Dinos?

Nee, aan de kassa betaal je geen servicekosten. Toch raden wij je aan om je tickets in de voorverkoop te kopen. Tickets in de voorverkoop zijn goedkoper dan aan de kassa. Voor meer info verwijzen wij je graag naar onze Tickets & Info pagina op de website.

Is er een speciale toegangsprijs voor minder valide?

Ja, minder valide kunnen World of Dinos bezoeken tegen het tarief voor kinderen en 65-plussers.

Is er een garderobe bij World of Dinos?

Nee, er is tijdens ons evenement geen ruimte waar je jassen of tassen kan opbergen.

Is World of Dinos ook per trein te bereiken?

Jazeker, wij raden het zelfs aan om zoveel mogelijk met het openbaar vervoer te komen. Het Jaarbeurs complex ligt aan de overkant van Utrecht centraal station.

Waar kan ik parkeren?

De jaarbeurs biedt diverse parkeerplaatsen om het complex heen. De parkeerplaats die zich het dichts bij World of Dinos bevindt is P3. Bij het intypen van een adres in de navigatie graag het volgende adres gebruiken: Zijstweg 21 – Utrecht.

Wat kost parkeren bij de Jaarbeurs?

Het parkeertarief bedraagt €4,- per uur (of deel van het uur). Voor P2 en P4 geldt vanaf het 4e parkeeruur het dagtarief van €16,00. Op P1 en P3 geldt vanaf het 5e parkeeruur het dagtarief van €20,00 (dichtbij Beatrixgebouw en binnenstad).

Zijn er ook tickets aan de kassa verkrijgbaar?

Ja, de kassa is van 19 april t/m 12 mei dagelijks geopend. Wij raden alle bezoekers aan om tickets reeds in de voorverkoop te kopen, om teleurstelling te voorkomen.

Doordeweeks Weekend
Volwassene € 17,50 € 19,50
Kinderen en 65+ € 15,00 € 17,00

 

Is het mogelijk om World of Dinos met een rolstoel of kinderwagen te bezoeken?

Jazeker, alle paden van ons evenement zijn zowel met een rolstoel als een kinderwagen goed te bereiken.

Mag ik tijdens mijn bezoek aan World of Dinos fotograferen?

Dat mag! Vergeet het niet te delen via social media. Volg ons op Facebook, Instagram en Snapchat!

Is het toegestaan meegebrachte voedselwaren te nuttigen?

Nee, het is niet toegestaan om eigen consumpties te nuttigen binnen in het Jaarbeurs complex. World of Dinos biedt in samenwerking met de Jaarbeurs een plek om binnen het evenement voedselwaren te kopen en te nuttigen.

Hoe lang duurt een bezoek aan World of Dinos?

Gemiddeld duurt een bezoek 1,5 uur. Natuurlijk is het altijd mogelijk om langer te blijven en te spelen in de kidszone of een bezoek te brengen aan onze dino shop.

Kunnen de tickets omgeruild worden voor een andere dag of ander tijdslot?

Mocht je onverhoopt niet op de aangekochte dag/tijdslot kunnen komen raden wij je aan om vooraf aan je bezoek contact op te nemen met Eventim via 0900-1353 (45cpm). Achteraf je tickets omruilen voor een andere dag/tijdslot is helaas niet mogelijk.

Vanaf welke leeftijd is het geschikt om World of Dinos te bezoeken?

De expo is vanaf een leeftijd van 3 jaar goed te bezoeken. Onze hal is donker en voorzien van omgevingsgeluiden, wat natuurlijk erg spannend kan zijn! Met begeleiding vanuit de ouders is het een geweldige ervaring voor jong en oud! Het is ook mogelijk met jongere kinderen de expo te bezoeken, zij mogen gratis naar binnen. Daarbij is het aan de begeleiders zelf om in te schatten of het verstandig is de expo te bezoeken met kinderen onder de 3 jaar.