World of Dinos tickets via Groupon!

Via Groupon heb je een voucher gekregen met een Grouponcode waarmee je tickets voor World of Dinos kunt verzilveren. Het verzilveren van je Grouponcode is op basis van beschikbaarheid. We adviseren om tijdig je code te verzilveren, om te voorkomen dat er geen plekken meer beschikbaar zijn op de dag/tijd van je keuze. Reeds gekochte tickets kunnen niet worden geretourneerd.

Kies hieronder of je een doordeweeks of een weekendticket wilt verzilveren:

Tickets verzilveren

KLIK HIER: MAANDAG T/M VRIJDAG
KLIK HIER: WEEKEND

 

Verzilver instructie:
1. Klik hierboven om een doordeweeks of een weekendticket te verzilveren en kies vervolgens voor de juiste datum. World of Dinos is geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Het bezoeken van de expo is uitsluitend mogelijk via online reservering. Je dient een specifieke datum en tijd te reserveren (het bestelproces is eenvoudig en toont automatisch de beschikbare tijden).  Na het kiezen van een datum dien je de Grouponcode in KAPITALEN in te voeren. Deze Grouponcode kun je terugvinden op je door Groupon verkregen voucher. Let op! Op ieder aangekocht voucher kun je een Grouponcode terugvinden. Klik op het plusje onder de codes als je meer codes wilt toevoegen. Klik ná het invoeren van alle Grouponcodes op ‘Toon actie’ en kies het gewenste tijdslot. Na het afronden van je reservering ontvang je direct je tickets via noreply@eventim.nl.
2. Voor hulp bij het online verzilveren van je Grouponcode kun je contact opnemen met 0900-1353 (60cpm), o.v.v. World of Dinos en Groupon.